М'ясо куропатки є екологічним та дієтичним з прекрасними поживними властивостями, багате цілим списком вітамінів, мінералів, макро- та мікроелементів. Практично не містить жиру та холестерину, що робить його особливо корисним для дієтичного харчування.
М'ясо індички є дієтичним та низькокалорійним. Містить вітаміни групи B, цинк та залізо. А також лецитин, який нормалізує обмін холестерину та необхідні амінокислоти.
Не містить: зернові, субпродукти, гормони, антибіотики, консерванти, барвники, ароматизатори, сою, глютен та ГМО
Інгредієнти: перепілка 40%, індичка 40%, власний бульйон 13,1%, мінерали 6,4%, вітамінно-мінеральний премікс 0,4%, глюкозамін 0,1%
Гарантований аналіз: Білок 9,5%, жир 4,5%, клітковина 0,5%, зола 2,0%, кальцій 0,3%, фосфор 0,2%, вологість 81%.
Добавки харчові: Вітамін А 1220 МО, вітамін D3 150 МО, вітамін Е 11 мг, цинк 16 мг, залізо 6,50 мг, йод 0,38 мг, мідь 1,2 мг, марганець 1,13 мг.
Енергетична цінність: 109 ккал на 100 р.
Основні характеристики | ||
Вага в упаковці | 400г | |
Країна виробник | Бельгія | |
Клас | Холістик |
Немає відгуків про цей товар.